• Languages
  • Follow Us On

Testimonials

Nedenfor kan du lese om noen av de tilbakemeldinger vi har fått fra pasienter fra hele verden.

o
 o

“Væksten er imponerende. Jeg kan knapt kjenne meg selv igjen på gamle bilder. Jeg både føler meg og ser ut som en helt ny person. I løbet av ett års tid vil jeg komme tilbake til Pakistan med min bror for en siste operasjon. Jeg ønsker å øke tettheten og savner dessuten deres mat og chai (traditionel pakistansk te som laves med melk – red).”

o
Khalid Khan, New York, US. Tre operasjoner i Pakistan.
o
o
o

“Først var jeg litt bekymret for at resultatet ikke ville bli som jeg ønsket, men nå har jeg mye hår. Du forklarte jo også at jeg ikke ville få full tetthet som på sidene ved bare en operasjon. For min del kjenner jeg en stor forandring og alle personer som kjenner mig godt, er overasket over at det er så mye mer hår enn tidligere. Jeg vedlegger noen bilder. Forresten, så savner vi begge maten veldig mye :-) Du må hilse den snille kokken. Vi forsøkte å finne en Pakistansk restaurant her (i Hamburg), men maten er ikke den samme som i klinikken. Så jeg vil først og fremst si takk for mitt nye hår, men også for den gode tid vi hade på klinikken. Hils familien og personale.”

o
Mann, Hamburg, Tyskland. Operasjon i Islamabad, Pakistan
0
0
0

“Da jeg bestemte meg for en hårtransplantasjon så var et av de viktigste grunnene til at jeg valgte Dr Hussain at han var veldig ærlig. E-post konsultasjon med bilder fungerte godt og han gav meg en meget klar ide om hva jeg kunne forvente (og også hva jeg ikke kunne forvente, hvilket jeg synes er like viktig)”.

o

“Reisen til Pakistan var komfortabel og Bed and Breakfast på klinikken var av vidunderlig kvalitet og veldig komfortabelt. Det kjennes bra, at Dr Hussain bor i samme hus som klinikken, hvis det skulle bli noen som helst problemer. Vi hadde en grundig samtale og gikk igjennom hele prosessen så alt ble godt belyst. Det var praktisk talt ingen smerter under operasjonen eller i dagene etterpå. Min operasjon tok fire dager.”

o

Etter en formiddags arbeidsøkt had man en meget god lunsj sammen med personalet før man gjennomfører siste halvdel av operasjonen i operasjonstuen. På kvelden gikk vi ut og spiste middag på en av de svært gode restaurantene i byen og nøt det fantastiske pakistanske kjøkken. Alt veldig avslappende og behagelig. Dr. Hussain har en meget god sans for humor og det var ikke et kjedelig øyeblikk  under oppholdet. Jeg oppholdte meg der i 5 dager for å lese og slappe av.  Samtidig var det da jeg begynte på portrettet av Dr. Hussain og hans sjarmerende kone Shamar. Jeg har ikke hatt noen problemer i det hele tatt i året etter operasjonen.

o

Jeg fortalte min faste frisør i Kjøpenhavn over mange år at jeg hadde en overraskelse til ham når han fikk se meg igjen etter 9 måneder. (han er vant til at jeg er i utlandet over lengre tid, og derfor er fraværende fra hans salong.) Det eneste han sa var at jeg så eksepsjonelt uthvilt ut og at håret mitt var i veldig god form. Han kunne ikke tro at jeg hadde hatt en transplantasjon når  jeg fortalte ham det! Jeg kan varmt anbefale Dr. Hussain og hans klinikk uten noen reservasjoner overhodet, og jeg kommer tilbake for mer.”

 o
Mikael Melbye, Copenhagen, Denmark.
o
o
o

“Jeg har tidligere hatt en operasjon på en norsk klinikk. Jeg var egentlig ikke misfornøyd og var bare på utkikk etter en mer rimelig klinikk. Jeg fant My Hair Clinic og Dr Hussain tilfeldig da jeg søkte på “hårtransplantasjoner” på internett. Jeg må innrømme at jeg var ganske skeptisk da jeg vet, at det er mange svindlere der ute. Men jeg ble meget positivt overrasket.

0

“Jeg opplevde Dr Hussain og hans personale som meget vennlige og omsorgsfulle. Både før, under og etter operasjonen. Behandlingen hos My Hair Clinic var i tillegg mer komfortabel enn den andre norske Klinikken. Jeg hadde absolutt ingen smerter under eller etter operasjonen.”

0

Dr. Hussain er et genuint vennlig menneske som bryr sig om sine pasienter. Jeg vil garantert komme tilbake for enda en behandling. ”

o
Mann, Oslo, Norsk. Operasjon i Norge.
 o
 o
o

“Prisen på operasjonen i Islamabad, inklusiv reiseomkostninger med PIA eller BA er mye mindre end en tilsvarende operasjon i Europa, hvor prisen for individuelt å ta ut og deretter plante 6000 grafts fort vil bli mer end 200,000 NOK. Ikke bare  var prisen  hos My Hair Clinic i Islamabad rimelig, men endå viktigere er det estetiske resultatet og i mitt tilfelle var det full klaff.”

o

“Jeg anser Dr Hussain til å være blandt de beste hår transplantasjons kirurger i verden. Jeg kan bare si enda en gang at jeg er så fornøyd med at jeg tok beslutningen om en hårtransplantasjon og at jeg var så heldig at våres veier krysset hverandre. Jeg ville gjøre det igjen når som helst i din klinikk i Pakistan og nyte den opplevelsen som jeg hade i Pakistan med nye kulturelle inntrykk. Takk for ditt fantastiske arbeid og for resultatet.” 

 o
Mann, Belgisk diplomat. To operasjoner i Islamabad.
0
0
o

“Det er nå ett og et halvt  år siden jeg tok en hår transplantasjon hos deg. Det ser ganske fint ut og jeg er fornøyd med resultatet. I de første seks måneder kjentes det ut som om håret holdt på å bli tynnere, men så opplevde jeg god vekst etterpå. 

o
Mann, Denmark. En operasjon i Norge.
o
o

” Jeg fant Dr Hossain på internett og tok sjansen på å besøke hans praksis i Pakistan. Jeg tror at mine bilder sier alt. Jeg er virkelig fornøyd med resultatet og behandlingen jeg fikk i hans klinikk. Kvaliteten og prisen på behandlingen var veldig god! Jeg anbefaler ham til alle mine venner.”

o
Mann, Sverige. En operasjon i Pakistan.
o
o

“Det er nå 1 år siden operasjonen og jeg er veldig fornøyd med resultatet” 

o
Mann, Norge.
o
o

“Service nivået er veldigt høyt – faktisk har jeg ikke opplevd noe tilsvarende før, ikke engang i Danmark”

o
Mann, Danmark
o

o
o

“Alt forløp etter planen og jeg kjente meg veldig trygg under hele prosessen. Vi hadde en lang e-post utveksling og konsultasjon og mine spørsmål ble besvart grundigt. Jeg tok en FUE hår reparasjon i april 2009 i Islamabad. Totalt 3880 grafts. Formålet var delvist å reparere min to tidligere strip-operasjoner som ble foretatt i Danmark. Jeg er virkelig fornøyd med resultatet, inklusiv reparasjonen og den økte tettheten. Mitt hårfeste ser mye mer naturligt ut og jeg er ikke lenger redd for at folk skal klare å se at jeg har fått en hårtransplantasjon. Gjestrommet var superb, god service med et serviceinnstilt personale. Jeg var veldig fornøyd med oppholdet i Islamabad. Det ble sørget for alt og jeg var ganske komfortbel og kunne slappe av før og etter operasjonen. Jeg kan varmt anbefale Dr. Hussain og hvis jeg tar en operasjon til, så blir det My Hair Clinic igjen. 

0
Mann fra Danmark, en operasjon i Islamabad, Pakistan
o

o
o

Du kan også sjekke ut MyLooks.dk  som er en uavhengig  Dansk webside som gir råd og veiledning vedrørende plastikk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Der kan du lese om pasienter som har kommentert på deres behandling hos My Hair Clinic.

patient-rating-en b,b,qwdawdasssfesfefwewfewfesfsfddwfewfssdjb,b,