• Languages
  • Follow Us On

Comfortable treatment

En hårtransplantasjon vil forandre ditt utseende for resten av livet. Derfor er det ikke rart at mange pasienter kjenner seg nervøse og engstlige, når de møter opp for en hår transplantasjon. Hos My Hair Clinic legger vi stor vekt å hjelpe deg til å realisere målet om mer hår og et nytt utseende blir så komfortabelt som mulig.

o
Nature_Beach_Relax_034690_

Usikkerheten begynner gjerne før selve operasjonen:

o
• Hva vil skje på operasjonsdagen?
• Hvordan kommer det til å foregå?
• Hvordan kjenner jeg meg under behandlingen?
• Hvordan blir det etter operasjonen?
o

Om du tar en konsultasjon per epost, chat eller telefon, så blir det en lege, som gjør vurderingen. Vi benytter IKKE  profesjonelle selgere på provisjonslønn, men personell med medisinsk utdanning og forståelse. Kirurgen vil hjelpe deg til å få svar på dine spørgsmål og eventuelle uklarheter. På den måte vil du ikke bare samtykke til operasjonen. Du vil rent faktisk kunne samtykke på et velinformert avbalansert grunnlag. Dette er første trinnet i å være velinformert om operasjonen.

o
o

På operasjonsdagen

På operasjonsdagen kan du kjenne lite ubehag når bedøvelsen settes. Under resten av bedøvelsen kan du høre musikk, snakke med kirurgen og personale eller velge bare å slappe av. De første par timer taes graftene ut av donorområdet. Deretter designer kirurgen mottakerområdet, hvor det er helt essentielt, at det blir i en naturlig 3D retning, så hårene vokser ut i naturlig retning. Etter designet av mottakerområdet, så holdes vanligvis en kort matpause.
Til slutt plasseres de nye hårene av teknikkerene.
Etter operasjonen kan du være lite trøtt, men ellers er det vannligvis ikke noen andre plager etter operasjonen. Vi anbefaler at noen henter deg etter operasjonen. Alternativt kan du ta en taxi eller offentlig transport.