• Languages
  • Follow Us On

Om Oss

My Hair Clinic var blandt de aller første klinikker i verden som spesialiserte seg i FUE hårtransplantasjon, hvliket er den seneste og mest avanserte form for hårtransplantasjon som finnes. My Hair Clinic ble grunnlagt av Dr Hussain i 2004 og har har siden tilbudt FUE operasjoner i henhold til de høyeste proffesjonelle og etiske standarder. 

 

O
O

Dr Hussain

Dr Mohammad Mazhar Hussain er eier og sjefskirurg ved My Hair Clinic. Han fikk sin medisinske kandidatgrad i 1994 fra Københavns Universtitet i Danmark. Han startet My Hair Clinic i Islamabad i 2004 og i 2005 åpnet han den norske klinikken. Han har jobbet i flere europeiske land som medisinsk og kirurigsk lege og har bevart proffesjonelle og personlige bånd til Skandinavia. For Dr Hussain er det et spørsmål om proffesjonell stolthet som har sikret at han vært involvert i hele prosessen for å sikre en ensartet høy standard hos My Hair Clinic, uansett hvor pasienten velger å fåreta operasjonen. På samme måte følger han han personlig opplæringen av kirurger og annet personale som ønsker å jobbe hos My Hair Clinic. Også oppfølgingen av  leger som kommer for opplæring i FUE hårtransplantasjon hos My Hair Clinic. Dr Hussain taler flytende dansk engelsk, urdu, norsk, punjabi og hindi. Han bor på 1. etasje i samme bygning som klinikken i Islamabad ligger og er derfor lett tilgjengelig for pasienter som kommer for operasjon i Islamabad, Pakistan

hussain Dr Mohammad Mazhar Hussainhfhfhf

Dr Gill

Dr Sunita Gill fikk sin medisinske kandidatgrad i 2003 fra Saint Petersburg Universitet, Russland. Hun har jobbet i mange spesialiteter innen medisin og kirurgi, inklusiv estetisk medisin. Hun har tillige jobbet som lege i Rusland, Mellomøsten og Pakistan. Dr Gill er nå helt fokusert på FUE hårtransplantasjon.

v bg ghjgjghjgjg drgillgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjgggjjjjjhhhhhhhhhh

d fdfdfasdfg text text