• Languages
  • Follow Us On

RESULTS

o

Ikke alle pasienter ønsker å vise deres resultater etter en kosmetisk operasjon eller at andre i det hele vet at de har fått en hårtransplantasjon. My Hair Clinic respekterer naturligvis dette. Nedenfor kan du se resultater til pasienter som har fått en FUE hårtransplantasjon hos My Hair Clinic. Alle pasientene har naturligvis gitt sin tillatelse til å vise sine bilder. Du kan klikke på bildet, hvis du ønsker å forstørre det.

o
o

Khalid KHAN

Nasjonalitet: USA

Resultat: Resultat 6 måneder etter siste FUE hårtransplantasjon i 2014. Har tidligere fått to hårtransplantasjoner hos My Hair Clinic i Islamabad, Pakistan

KKBAFront dfgdgdgsgsdgsg hgjhhjk

“Veksten er fantastisk. Jeg kan ikke gjenkende mig selv på gamle bilder. Jeg ser og føler meg som en helt annen person. Om ett års tid vil jeg komme tilbake med min bror for en siste operasjon. Jeg vil gjerne ha lite mer tetthet og så savner jeg maten hos deres.”

o
o
 o

Mikael Melbye (kunstner & kongelig portrett maler)

Nasjonalitet: Danmark

Resultat:Etter første FUE hårtransplantasjon i Islamabad. Han tok senere ennå en FUE hårtransplantasjon i København i Danmark

15F  sdgsdgsgghhhhjghmnhh

“Jeg kan varmt anbefale Dr Hussain og hans klinikk uten det minste forbehold og jeg skal tilbake for mer”

o
 o
o

Anonym

Nasjonalitet: Tyskland

Resultat: En større FUE hårtransplantasjon hos My Hair Clinic i Islamabad i Pakistan. Senere flere mindre operasjoner hos My Hair Clinic i Oslo, Norge. Resultatet er etter den første operasjonen.

9T ggfhfhfhfjfjfgjfjfjfjjjjgjdfghj

“Jeg er veldig fornøyd med resultatet så langt. Takk for et flott ophold i Islamabad. I håper på å komme tilbake igjen på et senere tidspunkt”

o
o
 o

Anonym

Nationalitet: Svensk

Resultat: Resultat etter en FUe hårtransplantasjon hos My Hair Clinic i Islamabad, Pakistan.

7F lerngliegnøgøegøeghhrtgfg

“Jeg fant Dr Hossain på internett og tok sjansen på å besøke klinikken i Pakistan. Jeg synes at mine bilder sier alt. Jeg er svært fornøyd med resultatet og behandlingen jeg fikk på hans klinikk. Kvaliteten og prisen på behandlingen er veldig bra. Jeg anbefalert ham til alle mine venner!”

o
o
 o

Anonym

Nasjonalitet: Danmark

Resultat: Etter en enkelt hårtransplantasjon. Ønsket færre grafts enn anbefalt pga begrenset med tid.

10F sgdfgdfggfgdfhdhjfhfhjfgjfjfj

«Jeg er veldig glad for håret jeg har fått og tror ikke at jeg trenger en ny operasjon. Det er mye som skjer i livet mitt akkurat nå,  og hver dag jeg ser på håret mitt tenker jeg for meg selv at det var en god beslutning å få det gjort. “

o
o
 o

Anonym

Nasjonalitet: United Kingdom

Resultat: Etter kun en behandling. Valgt færre grafts enn anbefalt på grunn av tidspress

222 sdgsdfsdfsfsdfsdfsdgsdgdsg
o
oo

Anonym

Nasjonalitet: United Kingdom

Resultat: Transplanterte hår. En bror har hatt 3 opereajoner, men en annen bror har hatt 1 operasjon hos  My Hair Clinic.

4T fhfhfghfggfhfghghfghfghfghfhfj
o
 o
o

Anonym

Nasjonalitet: United Kingdom

Resultat: Brukte tupé før operasjon hos My Hair Clinic.

8T sdsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgg ggg
o
o

Anonym

Nasjonalitet: Danmark

Resultat: Hadde en operasjon hos My Hair Clinic i Islamabad, Punjab

17T gggjddgdgdgdfgdsgsdfsdfsdg
 o
 o
 o

Anonym

Nasjonalitet: Denmark

Resultat: Han hadde sin første operasjon hos My Hair Clinic i Islamabad, Punjab, Pakistan, og en annen transplantasjon med My Hair Clinic i København, Danmark. Nedenfor kan du se bildene etter hans første transplantasjon og i denne videoen kan du se hans resultater etter den andre operasjonen.

11F jgjjgjfgjfjfkkjgkghkghkghkgk

“Service nivået hos My Hair Clinic er svært høyt – jeg har faktisk aldri opplevd maken, ikke en gang i Danmark”

oo
o

Anonym

Nasjonalitet: Norge

Resultat: Brukte tupé før besøket hos My Hair Clinic i Islamabad. Etter 1 operasjon kastet han tupeèn. Tatt i betraktning av kostnadene for å opprettholde kvaliteten på en god kvalitets tupè har han spart en liten formue ved å gjøre en hårtransplantasjon.

6F  sgsgsdgsdgdsgdfgfdgdfgdf