• Languages
  • Follow Us On

Hair Transplant

Prinsippet med hårtransplantasjon er veldig enkelt: Å flytte hår fra et sted til et annet sted. Likevel er det mange pasienter som angrer på at de tok en hårtransplantasjon for å behandle hårtapet sitt. Selvom det ikke er mulig å helt utelukke mindre vellykket operasjoner, så er det viktigt at klinikken og legen gjør sitt ytterste for å minimere risikoen for et utilfredsstillende resultat.

o

Som pasient er det viktigt å gjøre et grundig forarbeide før en operasjon. Dette handler tross alt om ditt fremtidige utseende. Hvis du går på kompromiss med researchen eller med kvaliteten for å spare lite penger, så kan det hende at du må bruke mye mer penger på å få korrigert resultatet senere.

o
surgery2 hhggghhhhhhhhh
Det er viktig at du forstår følgende:
0

1. Det er i all vesentlighet to forskjellige metoder for hårtransplantasjon: FUE og strip-kirurgi (=FUT, FUHT and FUSS) Vi anbefaler at du velger FUE hårtransplantasjon

o

2. Du bør sikre deg at det bare er en lege eller kirurg, som fortar konsultasjonen fremfor en proffesjonell selger som selger operasjoner for provisjon.

0

3. Det er viktigt at legen tar din alder i betraktning

o

4. Du må sikre deg at der foreligger en plan for din operasjon og eventuelt hårtap som kan komme etter operasjonen, så du får et godt og naturlig resultat på lang sikt.

o

5. Du bør være velinformert om hva som skjer på operasjonsdagen så du kan minimere stress og få en god opplevelse

o

6. Sist, så bør du vite hva du kan forvente etter operasjonen og hvilke forholdsregler du må ta etter opersasjonen 

o

Hvis du tar ovenstående forhold i betraktning så er det en god sjanse for du får håret ditt tilbake med et naturlig resultat uten synlige arr