• Languages
 • Follow Us On

Get a Free Consultation

En gratis online konsultasjon er i de fleste tilfeller tilstrekkelig for en vurdering av de fleste pasienter. Du blir bedt om å sende bilder av hodet som er tatt forfra, ovenfra, bakfra og fra de to sider samt skrive din alder. Du bør også skrive noen få ord om hva du ønsker å få gjort eller om spesielle ønsker (øyebryn, øyevipper, arr reparasjon eller andre former for reparasjon av tidligere resultater. Så vender My Hair Clinics lege tilbake med en vurdering.

o

Bildene og ditt hårtap vil bli vurdert av en kirurg som jobber med hårtransplantasjon (Vi benytter IKKE proffesjonelle selgere som selger operasjoner mot provisjon). Legen sender sin vurdering av din situasjon og forklarer hva som kan gjøres. Du kan så velge å ta en nærmere samtale om dette på email, telefon, chat eller en personlig konsultasjon i Norge, Danmark, UK eller pakistan.

b7afd83701676661db120ffb977e1818 dhdfhdhdfdfhdfhhfdfhdfhdfhdfhdh

Hårtap og konsultasjon for kvinner

Hårtransplantasjon kan utføres både for menn og kvinner. For kvinner er det oftere en sykdom som er forklaring på hårtapet og det er viktig at dette utelukkes i første omgang. Utover bilder som nevnt ovenfor så foreslår vi at du skriver mer detaljert om dit hårtap og hva som har blitt gjort for å undersøke det, samt om eventuelt hårtap i familien. Konsultasjonen er gratis uansett om det er på e-post, telefon, chat eller ved personlig fremmøte.

o
0

Contact form

 o

  Name (required)

  Email (required)

  Age (required)

  Specific Requirements

  Upload Front Image

  Upload Side Image

  Upload Back Image

  Upload Top Image